ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Müjdeci İlkokulu

Müjdeci İlkokulu

Adres
ÖZLÜ MAH. MÜJDECİ KÜME EVLERİ ÖZLÜ MAH İLKOKUL ORTAOKUL BLOK NO 71 İÇ KAPI NO 2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Evrensel Eğitim ve Öğretim İlkeleri doğrultusunda toplumsal değişmeyi sağlayacak kuşaklar yetiştirerek bilgi ve becerinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden bir kurum olmaktır.
Misyon
Yasal sorumluluklar doğrultusunda eğitimi tüm paydaşlarının ihtiyaçlarını dikkate alarak,geleceğe yön veren bireyler yetiştirmek için tüm eğitim hizmetlerini planlayarak sunan,özverili çalışmayı benimsemiş,tüm kurumlarla koordineli çalışan,ilçemizin ve ülkemizin kalkınma hedeflerine odaklanmış bir kurumuz.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
ISI POMPASI
Ulaşım
KÖY POSTALARI İLE MERKEZE ULAŞIM MEVCUT. AYRICA ÖĞRTMEN SERVİSİ OLUP GÜN İÇERİSNDE MERKEZE GİDİŞ- GELİŞ SAĞLANMAKTADIR.
ÖĞRETMENLER İÇİN SERVİS MEVCUT.
MERKEZE BAĞLI KÖY OKULU. OKULUMUZ 2+1 ODALI 4 DAİRELİ LÜKS LOJMANA SAHİPTİR.
50 KM
OKULUMUZ VE LOJMANIMIZ YENİ OLUP 4 DAIRELİ 2+1 LOJMANIMIZ MEVCUTTUR.